Εξοπλισμος Bar

 

barcaddy_red

Barcaddy

Κρατήστε τα αξεσουάρ για τα κοκτέϊλ σας οργανωμένα με ένα bar caddy το οποίο έχει σχεδιαστεί με ειδικές θήκες για χαρτοπετσέτες, καλαμάκια, αναδευτήρες και άλλα αξεσουάρ.

Icebox

Παγοθήκη

Είδος πρώτης ανάγκης για κάθε bar που θα σας λύσει τα χέρια. Μεγάλη σε χωρητικότητα, με εσωτερικό αφαιρούμενο κάδο, δεν αφήνει το νερό να αγγίζει τον πάγο και μπορείτε να το αδειάσετε χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσετε όλο τον πάγο. Εύκολο στον καθαρισμό, τα δύο στρώματα και το καπάκι παρέχουν επιπλέον μόνωση, συντηρώντας τον πάγο σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

ice_scoop

Ice Scoop

Ιδανικό για χρήση με παγοθήκες και μηχανές πάγου Ice Scoop είναι απαραίτητο εργαλείο για κάθε bar. Σε κανέναν δεν αρέσει ένα νερωμένο ποτό, αυτός είναι και ο λόγος που, το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, φτιαγμένο από χυτό αλουμίνιο Ice Scoop διαθέτει μεγάλες τρύπες αποστράγγισης για να κρατάει μακριά οποιοδήποτε περίσσευμα νερού.

Speedshaker

Speedshaker

Υψηλής ποιότητας Speedshaker για γρήγορο ανακάτεμα του κοκτέϊλ απευθείας στο ποτήρι. Κατάλληλο για το ποτήρι “Event”. Διάμετρος: 80mm

EventGlass

Ποτήρι κοκτέϊλ “Event”

Ο σύγχρονος τρόπος σερβιρίσματος κοκτέϊλ: κομψό και στιβαρό ποτήρι κοκτέϊλ για καλύτερη παρουσίαση.

festival_white

Festival Cup

Το ποτήρι “Festival” είναι η απόδειξη ότι τα κοκτέϊλ μπορούν να δείχνουν ελκυστικά και σε πλαστικό ποτήρι μιας χρήσεως, απλό, με λογότυπο τυπωμένο σε διχρωμία, και σήμανση μέτρησης για 0.4l.

 

 

ford.niko.ua
�������������� ������
������� 5 ���