• ...

  • ...

  • ...

  • ...

  • ...

Please update your Flash Player to view content.
Filter:

          

ENTER

(Αφεψήματα - Ροφήματα )
Address : 28ης Οκτωβρίου 366
Postal code/ZIP : 19006
Town/Suburb/City : Αθήνα Νέα Πέραμος
Phone : +30 22960/33711
Web Site :  http://www.enteritaliantech.gr
Description : Η ENTER είναι σε θέση να προσφέρει πλήρη υποστήριξη στους πελάτες της, την παροχή υπηρεσιών 365 ημέρες το χρόνο. Οι τεχνικοί μας είναι πάντα στη διάθεσή σας και είναι έτοιμη για κάθε είδους παρέμβαση, έγκαιρη, αποτελεσματική και επαγγελματική. Η εμπορική υπηρεσία είναι σε ετοιμότητα για να προσφέρουν τις συμβουλές τους για τον εξοπλισμό  που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
          

DREAM COFFEE Ε.Π.Ε.

(Αφεψήματα - Ροφήματα )
Address : Σαρανταπόρου 5-7
Postal code/ZIP : 18547
Town/Suburb/City : Αθήνα Πειραιάς
Phone : +30 210 4133506
Web Site :  http://www.carrarocaffe.gr
Description : Η εταιρεία DREAM COFFEE Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του καφέ από το 2011 και έχει έδρα τον Πειραιά. Παρ’ όλο το νεαρό της ηλικίας της, η εταιρεία έχει κάνει άλματα αυτά τα τρία χρόνια με αποτέλεσμα ένα μεγάλο δίκτυο ευχαριστημένων πελατών. H εταιρεία μας συμμετέχει στην αγορά HoReCa & Retail.Η ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουμε, espresso, ντεκαφεϊνέ, τσάι, σοκολάτα, ζάχαρη, σιρόπια, smoothies κ.ά. ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη καθώς του δίνεται η δυνατότητα να διαλέξει ανάλογα με τις ανάγκες και τα γούστα του. Πέρα από την εισαγωγή και τη διανομή του καφέ και των σχετικών προϊόντων, διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και ένα διαρκώς εκπαιδευόμενο προσωπικό που θα σας υποστηρίξει σε όποια δυσκολία συναντήσετε με τα προϊόντα και τις μηχανές σας.
             

Deals ΑΕ

(Αφεψήματα - Ροφήματα )
Address : Ιωνίας 124
Postal code/ZIP : 136 71
Town/Suburb/City : Αθήνα Αχαρνές
Phone : 210 2321212
Web Site :  http://www.deals.com.gr
Description : Το πάθος για την γεύση υπήρξε η αφορμή για την ίδρυση της εταιρείας Deals ΑΕ το 1986. Εδώ και 25 χρόνια εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα μερικά από τα πιο εκλεπτυσμένα γαστρονομικά προϊόντα στον κόσμο. Εκλεκτά κρασιά, ειδικές μπύρες, σοκολάτα Valrhona, κατεψυγμένα φρούτα Ravifruit, τα προϊόντα PCB Creation και τσάι Kusmi Tea. Με αφοσίωση στην παροχή ποιότητας η Deals προσφέρει μια συμπληρωματική γ...κάμα στον επαγγελματία αλλά και μοναδικές γευστικές εμπειρίες στον καταναλωτή.
             

Coffe Expert

(Αφεψήματα - Ροφήματα )
Address : Στρατηγού Σαράφη Στέφανου 25
Postal code/ZIP : 162 31
Town/Suburb/City : Αθήνα Βύρωνας
Phone : 210/7600430
Web Site :  http://www.coffeexpert.gr
Description : Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε με ένα βασικό σκοπό. Να μεταδώσει την γνώση για τον καφέ και ειδικότερα του espresso σε όλους όσους εκτιμούν ότι ο καφές δεν είναι μια απλή καθημερινή συνήθεια. Η πολυετή εμπειρία, το μεράκι και η αγάπη μας για τον καφέ έχουν συνθέσει ολοκληρωμένες ποιοτικές και οικονομικές προτάσεις για κάθε χώρο. Το σπίτι, το γραφείο, τις διακοπές σας, καθώς και ευέλικτες λύσεις για επαγγελματικούς χώρους. Είναι χαρά μας να μοιραζόμαστε το πάθος και την αγάπη μας για τον καφέ. Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας μυήσουμε στα μυστικά μιας τέλειας κούπας καφέ.
             

Coffeeland, Μον. ΕΠΕ

(Αφεψήματα - Ροφήματα )
Address : Μοναστηρίου 200
Postal code/ZIP : 546 28
Town/Suburb/City : Θεσσαλονίκη Κορδελιό
Phone : +30 2310/538769
Web Site :  www.coffeeland.gr
Description : Αναπτύσσοντας με ταχείς ρυθμούς τις δραστηριότητές της, καθιερώνεται και ξεχωρίζει αμέσως για την σύγχρονη αντίληψη και ευελιξία της, την ευρεία γκάμα των προϊόντων της, την αυστηρή προσήλωση στην ποιότητα, τις καλές τιμές και τέλος στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της. Σήμερα η Coffeeland μον. ε.π.ε. αποτελεί μια δυναμικά εξελισσόμενη εταιρεία, η οποία, διευρύνοντας διαρκώς της δραστηριότητές της και τα προϊόντα της, αγκαλιάζει ένα σημαντικό μέρος της αγοράς HO.RE.CA. Οι πωλήσεις της εταιρείας τα τελευταία δεκαπέντε (15) χρόνια παρουσιάζουν συνεχώς αύξηση καθώς η εταιρεία εξυπηρετεί ένα σύνολο 1.000 ενεργών πελατών περίπου, στους Νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής. Ταυτόχρονα έχει επεκταθεί σημαντικά και στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω του χονδρεμπορίου, προχωρώντας στην παραγωγή φασόν (κατά παραγγελία) προϊόντων για λογαριασμό σημαντικών πελατών, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στην αγορά του εξωτερικού.

 

Get directions
    Show the options

From :  or 

To :  or 

GMapFP - gmapfp.org
Please update your Flash Player to view content.