• ...

  • ...

  • ...

  • ...

  • ...

Please update your Flash Player to view content.
Filter:

             

ΒΙΟΤΥΡ ΑΕΒΕ

(Γαλακτοκομικά - Τυροκομικά)
Address : Θέση Αλωνίστρα ΠΟΚΑ, ΒΙΟ.ΠΑ. Κορωπίου
Postal code/ZIP : 19400
Town/Suburb/City : Αθήνα Κορωπί
Phone : 210 6620614-7
Web Site :  http://www.viotyr.gr
Description : Η ΒΙΟΤΥΡ, με την 35 ετή και πλέον εμπειρία και εξειδίκευσή της στην εμπορία και διανομή τυροκομικών προϊόντων, κατατάσσεται ανάμεσα στις δυναμικότερες και στις πιο αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο των τροφίμων και είναι ίσως η πιο εξειδικευμένη στον κλάδο των τυροκομικών προϊόντων.Η θέση αυτή έχει κατακτηθεί, διαμέσου της ποικιλίας των τυροκομικών προϊόντων που προσφέρει, επιλέγοντας προσεκτικά ανάμεσα σε προμηθευτές, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, λόγω της ευρείας γεωγραφικής κάλυξης και αξιοπιστίας της διανομής καθώς επίσης και της εφαρμογής υψηλών προδιαγραφών ποιότητας. Στην ΒΙΟΤΥΡ, η αυστηρή επιλογή των προμηθευτών επιτρέπει τον συνδυασμό της καλύτερής δυνατής τιμής και ποιότητας, γεγονός που την οδηγεί στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών της.
          

OΠTIMA Α.Ε.

(Γαλακτοκομικά - Τυροκομικά)
Address : Σωρού 1
Postal code/ZIP : 14451
Town/Suburb/City : Αθήνα Μεταμόρφωση
Phone : 210 2893400
Web Site :  http://www.optima.gr
Description : Όλα ξεκίνησαν στον τότε πύργο των Αθηνών, το 1974. Ήταν το κατάλληλο κτίριο για να στεγάσει τις φιλοδοξίες μας! Ο Παντελής Παντελιάδης, η Ουρανία Παντελιάδη και ο Άγης Βατάλας ήταν οι άνθρωποι που πρώτοι ξεκίνησαν την εταιρία ΟΠΤΙΜΑ. Μέσα στους πρώτους 12 μήνες, η ΟΠΤΙΜΑ λειτουργούσε με 8 άτομα προσωπικό. Και τα πήγαινε πολύ καλά! Αρχικά, απευθυνθήκαμε γενικά στο χώρο των τροφίμων. Στην πορεία ωστόσο, συνειδητοποιήσαμε πως μας πήγαινε περισσότερο η εξειδίκευση στο τυρί. Δεν πέσαμε έξω στις προβλέψεις μας! 
             

TORRE ABEE

(Γαλακτοκομικά - Τυροκομικά)
Address : Νέα Σάντα Κιλκίς
Postal code/ZIP : 61100
Town/Suburb/City : Κιλκίς Νέα Σάντα
Phone : 23410 64246
Phone : 23410 64546 Αττική 22950 41948
Web Site :  http://www.torre.gr
Description : Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής μας αφορά παγωτά Οικογενείας και τυποποιημένα σε συσκευασία multipack τύπου private label για Super Market  στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό ενώ έχουμε μεγάλη ευελιξία στην παραγωγική μας δυνατότητα για να καλύψουμε οποιεσδήποτε ανάγκες. ·            Επίσης η εταιρεία μας συσκευάζει Κατεψυγμένα Λαχανικά και τύπου private label για διάφορα Super Market. ·         Τέλος τα συνεργαζόμενα εργοστάσια της Ιταλίας παράγουνε κρέμα φυτική για Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική και μερίδες κρεμ καραμελέ για λογαριασμό πελατών μας Super Market  στην Ελλάδα. ·            Επιπρόσθετα η συνεχής ανοδική πορεία σε έναν ιδιαίτερο ανταγωνιστικό χώρο όπως αυτός των παγωτών, των λαχανικών και ευρύτερα των γαλακτοκομικών και φυτικών προϊόντων αποτελεί δείκτη της εμπιστοσύνης των πελατών στην αξιοπιστία της εταιρείας και της ποιότητας που προσφέρει στην εξυπηρέτηση του πελάτη.   ·            Η εταιρεία λειτουργεί σε υψηλά ποιοτικά standards και φροντίζει να διασφαλίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ποιότητα που προσφέρει στους καταναλωτές.
          

Τυροκομείο Αρβανίτη Α.Ε.

(Γαλακτοκομικά - Τυροκομικά)
Address : Νεοχωρούδα
Postal code/ZIP : 54500
Town/Suburb/City : Θεσσαλονίκη Νεοχωρούδα
Phone : +30 2310 709 559
Web Site :  http://www.arvanitis.gr
Description : Στο Τυροκομείο Αρβανίτη, η φιλοσοφία μας ορίζει πως για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της εποχής και να βαδίσουμε στο μέλλον πρέπει να μένουμε σταθεροί στις αρχές μας. Για το λόγο αυτό επιλέγουμε να στηρίξουμε την ανάπτυξή μας σε αξίες που αντέχουν στο χρόνο: Αφοσίωση στην ποιότητα. Σεβασμό στον καταναλωτή. Αγάπη για αυτό που κάνουμε. Η διαδρομή μας ξεκινά το 1980 και είναι γεμάτη από επιτυχίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η διαρκώς ανοδική πορεία μας τοποθετεί το Τυροκομείο Αρβανίτη ανάμεσα στις πιο ανταγωνιστικές επιχειρήσεις του κλάδου διεθνώς.   Η ποιότητα των τυριών μας έχει αναγνωριστεί από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τυριών, αποσπώντας το Χρυσό Βραβείο που για πρώτη φορά απονέμεται σε ελληνική επιχείρηση. Η μέγιστη αυτή διάκριση επιβεβαιώνει το βάθος της γνώσης που διαθέτουμε και την αγάπη που δείχνουμε στο Τυροκομείο Αρβανίτη για τη δουλειά μας.
             

ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε

(Γαλακτοκομικά - Τυροκομικά)
Address : Λιμνότοπος - Πολυκάστρου, Κιλκίς
Postal code/ZIP : 61200
Town/Suburb/City : Κιλκίς Λιμνότοπος Πολύκαστρο
Phone : 23411/38783
Web Site :  www.kolios.gr
Description : Παράδοση στην ποιότητα από το 1948 Η ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε. Ελληνική Βιομηχανία Γάλακτος παράγει αγνά, ελληνικά παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα από το 1948. Από τις δυναμικότερες ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων και τις πιο σύγχρονες βιομηχανίες του κλάδου στην Ευρώπη, κατέχει σήμερα στην Ελλάδα εξέχουσα θέση στην παραγωγή τυριών και την πρώτη θέση στις εξαγωγές Φέτας Π.Ο.Π.

 

Get directions
    Show the options

From :  or 

To :  or 

GMapFP - gmapfp.org
Please update your Flash Player to view content.