• ...

  • ...

  • ...

  • ...

  • ...

Please update your Flash Player to view content.
Filter:

             

Watershop

(Εξοπλισμός Εστιατορίου)
Address : Γ. Παπανδρέου 8
Postal code/ZIP : 84100
Town/Suburb/City : Σύρος Ερμούπολη
Phone : 800-11-97467
Web Site :  http://www.e-watershop.gr
Description : Η εταιρείαWatershopξεκίνησε την λειτουργία της το έτος 1998.Εξειδίκευση της εταιρίας αποκλειστικά και μόνο στα συστήματα επεξεργασίας νερού, εξασφαλίζει οικονομικές και οικολογικές λύσεις με Οικιακά, Επαγγελματικά και Βιομηχανικά συστήματα.Ακολούθησαν συμφωνίες με γνωστές εταιρείες κατασκευής συστημάτων και διάθεσης πόσιμου νερού για την αποκλειστική αντιπροσώπευσή τους πανελλαδικά (Kinetico Αμερικής, Blue filters Γερμανίας) και η εταιρεία πιστοποιήθηκε με δύο ISO από τηνTUV Austria 9001:2008 & 14001:2004.Aπό το 2011 είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού EDWCA(European Drinking Water Cooler Association) καθώς και του HWA(Ελληνικού Υδατικού Συνδέσμου).     Ακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις και παρακολουθώντας από κοντά τις ανάγκες της αγοράς δημιουργήθηκε μια ισχυρή αλυσίδα καταστημάτων και συνεργατών για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας στις διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
             

ARTSTEEL Α.Ε.

(Εξοπλισμός Εστιατορίου)
Address : 2ο χλμ. Λαγκαδά - Σοχού
Postal code/ZIP : 572 00
Town/Suburb/City : Θεσσαλονίκη Λαγκαδάς
Phone : 23940/20837
Web Site :  http://www.artsteel.gr
Description : Η εταιρία ARTSTEEL ιδρύθηκε και λειτουργεί από τα τέλη του 2003 διαγράφοντας μια ανοδικότατη πορεία στην κατασκευή ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ - ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ - ΙΝΟΧ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ - ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΜΕ CORIAN - ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΨΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ - ΨΥΓΕΙΑ ΤΟΙΧΟΥ - ΨΥΧΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΓΩΝΙΑ.   Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 5.500 τετρ.μέτρων σε οικόπεδο 20.500 τετρ. μέτρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης μόλις 5 χιλιόμετρα μακριά από την έξοδο του κόμβου του Λαγκαδά της Εγνατίας οδού. Ο υπερσύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός που πλέον είναι εφάμιλλος με των μεγαλύτερων κατασκευαστικών εταιριών της Ευρώπης και ο μοντέρνος σχεδιασμός των προϊόντων, μας επιτρέπει την συνεχή ποιοτική βελτίωση και την όλο και μεγαλύτερη γκάμα από προϊόντα. Επόμενη έκθεση που θα συμμετάσχει είναι SIGEP στο RIMINI Ιταλ'ιας, στην HORECA στην Αθήνα και στην ΗΟST του ΜΙΛΑΝΟΥ για το 2013. . 
             

ALFA FROST A.E.

(Εξοπλισμός Εστιατορίου)
Address : Οδός Μαρκόνι, θέση Αγ. Ιωάννης Νηστευτής (Ποταμιά)
Postal code/ZIP : 19300
Town/Suburb/City : Αθήνα Ασπρόπυργος
Phone : 210/5575430
Web Site :  http://www.alfafrost.gr
Description : Η ALFA FROST A.E. δραστηριοποιείται από το 1990 στο χώρο του εξοπλισμού χώρων μαζικής εστίασης και εγκαταστάσεων επαγγελματικής & βιομηχανικής ψύξης. Σκοπός μας είναι η συνεχής φροντίδα των πελατών μας, η κάλυψη των αναγκών τους καθώς και η συμβουλευτική μας υποστήριξη για την ορθότερη, αποδοτικότερη και πιο λειτουργική επένδυση.Έχοντας ως γνώμονα την παροχή αξιόπιστου εξοπλισμού σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος , συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές του εξωτερικού που βελτιώνουν συνεχώς την ποιότητα και την ευχρηστία των συσκευών τους.Τα προϊόντα μας πληρούν τις προδιαγραφές ISO 22000: HACCP και έχουν τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας συμβάλλοντας αποτελεσματικά στη διαμόρφωση χώρων υψηλών προδιαγραφών και φιλικών προς το περιβάλλον.Καλύπτουμε γεωγραφικά το σύνολο σχεδόν της ελληνικής επικράτειας με ένα εκτεταμένο και τεχνικά εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών - μεταπωλητών.Επειδή πιστεύουμε ότι «ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός», είμαστε στη διάθεση σας για να σας συμβουλέψουμε και να σας υποστηρίξουμε στα επαγγελματικά σας βήματα.   Η επιτυχία της επιχείρησης σας είναι το πρωταρχικό μας μέλημα.
             

YALCO ΣΩΚΡΑΤΗΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΥΙΟΣ Α.Ε.

(Εξοπλισμός Εστιατορίου)
Address : Μεταξά Ανδρέα 9
Postal code/ZIP : 14564
Town/Suburb/City : Αθήνα Κηφισιά
Phone : (+30) 210-6299999
Phone : Θεσσαλονίκη 2310-573300
Web Site :  http://www.yalco.gr
Description : Το 1920, ο Σωκράτης Δ. Κωνσταντίνου ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στην πόλη της Δράμας, εμπορευόμενος είδη οικιακής χρήσης. Το 1933 εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ίδρυσε ατομική επιχείρηση με το ίδιο αντικείμενο. Αρκετά χρόνια αργότερα, το 1968, παράλληλα με την ατομική επιχείρηση, ιδρύθηκε η ομόρρυθμη εταιρία ΣΩΚΡΑΤΗΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΥΙΟΣ Ο.Ε. Το 1972, οι δύο εταιρίες συγχωνεύτηκαν δημιουργώντας τη ΣΩΚΡΑΤΗΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΥΙΟΣ Α.Ε., ΕΜΠΟΡΙΟ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΑΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ, γνωστή με το διακριτικό τίτλο YALCO. Έδρα της ορίστηκε το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Το 1974, η εταιρία άνοιξε γραφείο πωλήσεων και εκθετήριο στην Αθήνα, επεκτείνοντας τη δραστηριότητά της στη Νότια Ελλάδα. 

 

Get directions
    Show the options

From :  or 

To :  or 

GMapFP - gmapfp.org
Please update your Flash Player to view content.